LØBSINFO

01-06-2018

Den 14-17 juni tager Nanna og Martin til den Østriske Red Bull Ring for at deltage i POSCHE SPORTS CUP.

De skal køre en masse træning, 2 sprintløb og 2 langdistanceløb. Nanna og Martin er alene om at deles om raceren hvor de deltager hos MOMO MEGATRON Team Partrax.

12-02-2018

Sæsonnen er ved at starte og Nanna og Martin har bekræftigelse på deltagelse i Copenhagen Historic Grand Prix 2018 som køres i Københavns gader.

Du kan læse mere om det fantastiske løb på www.CHGP.dk

Nanna og Martin kører igen med LEED-Racing i deres to Volvoer i PRO/AM klassen.

Hvis du er hurtig, kan du få dit eller din virksomhedslogo på de to flotte Volvoer. Ring og hør nærmere på telefon: 35 25 03 01.

25-07-2017

Endnu engang skal Martin og Nanna Gøtsche deltage i 24H Series sammen med team VORTEX SAS, som under løbet den 24-27. august i Portimao/Portugal, stiller op med deres VORTEX 1.0 racer i SPX/A6 klassen. Teamet har løbende igennem 2017, opdateret raceren med den nyeste teknik, således at raceren er ekstrem konkurrencedygtig til langdistanceløbene.

Raceren har en 6200 ccm Chevrolet-motor med omkring 600 Hk, er udstyret med padleshift, bremsekontrol, traction control og meget andet som gør det til en meget atraktiv racer.

Ud over Nanna og Martin, så får de følgeskab af de to Franske kørere, Lionel Amrouche og Cyril Calmon som også er faste kørere i teamet.

Inden løbet i Portimao, skal Martin og Nanna deltage i Copenhagen Historic Grand Prix i København den 04 - 06. august.

13-07-2017

Igen i år, er Nanna og Martin Gøtsche blevet inviteret til at køre i den sjove klasse Royal Pro/Am under det fantastiske arrangement COPENHAGEN HISTORIC GRAND PRIX.

Løbet køres igen i området omkring Bellahøj, hvor en stor del af de Københavnske gader er spærret af i perioden 04 - 06. august 2017.

Nanna og Martin, som til dagligt kører i det Franske fabriksteam VORTEX SAS, skal under CHGP køre i to flotte VOLVO Amazon 122S som er ejet af Lars og Nikolaj Leed - to succesrige kørere i de historiske klasser. Nanna skal køre sammen med Lars Leed i den grå, højrestyrede Volvo, og Martin skal køre sammen med Nikolaj Leed i den røde venstrestyrede.

Igen i 2017 tegner arrangementet til at blive en stor succes, og hvis nogle af Nanna og Martins støtter kommer forbi, så giver vi nok en kop kaffe.

Du kan læse meget mere om løbet på www.CHGP.dk